Sayfalar

14 Kasım 2010 Pazar

TEKRAR AFRİKA'YA..

Artık fazla oluyorum galiba..Son bir yıl içinde kara kıtaya üçüncü gidişim olacak. Ama bu sefer iş için, bayram tatilinde grup götürüyorum..
Eşyalar hazır, ben ise olabildiğim kadar hazırım..Korkunç bir boyun-omuz tutulmasıyla uğraşıyorum...İlaç içtikten sonra bir- iki saat iyiyim, sonra yine başlıyor. Umarım daha fazla kötüleşmeden kendime gelirim..
Yol tabii ki uzun. Yarın öğlen Qatar Havayollarıyla Doha'ya, orada bir gece stop over yapıp, 11 saat 45 dakikalık bir uçuşla Cape Town'a..Üç gece Cape Town, oradan iki gece Sun City ve bir gece de Johannesburg'da kalıp, memlekete dönüş..Programımız da epey dolu ama görecek o kadar çok şey var ki..Güney Afrika gerçekten çok güzel bir ülke, ben geri döndüğüm için çok çok çok seviniyorum..
Artık oradan rehber gözüyle anlatırım bir de...
Umarım katliam değil, bayram kutlanır bu sefer..
İyi bayramlar..

2 yorum:

Sadece C. dedi ki...

Arzu merhaba,
Seni şans eseri Afrika etiketlerinden yakaladım, çok da zevkle okuyorum blogunu. 10 gün sonra eşimle 2 aylık bir Güney ve Doğu Afrika seyahatine çıkacağız, o yüzden yazdıkların ayrıca keyifli benim için.. Sevgiler!

gezinim com dedi ki...

Sayın Arzu Ortaç,


Gezinim.com; ekibinin yaşayarak edindiği izlenim ve deneyimleri, henüz gidememiş, görememiş meraklı okurlarla paylaşan online bir içerik sağlayıcıdır. Bir tür güncel seyahatnamedir. Devamlı zenginleşir, gitmeye görmeye değer bulduğu etkinliklerin duyurularını yapar.


Blog sayfanizda gordugumuz kadariyla siz de bu tarz bir takim yazilar yazmaktasiniz.

Uygun gorurseniz bu tur yazilarinizi Gezinim.com da yayinlamak, sizi de aramizda gormek isteriz.

Bize gezinim@gmail.com veya
http://www.gezinim.com/iletisim/

sayfasi araciligiyla ulasabilirsiniz.

Saygılarımızla