Sayfalar

28 Eylül 2007 Cuma

BU SENENİN ROTASI BELLİ OLDU

En sonunda...Ersoy'la ( Bilmeyenlere , kendisi sevgilim olur) bu kışı dünyamızın güzide köşelerinden Tayland , Vietnam , Kamboçya,Burma gibi yerlerinde geçirmeye karar verdik . Yola kasım ortası çıkıp , mart başında döneceğiz . Bende heyecan had safhada . Zaten görmek istediğim yerler ama bu sefer sevgilimle gideceğim için yerimde zor duruyorum . Heyecan , macera bir tarafa , biraz da romantizm lazım şu hayatta . Ben nasılsa bir macera bulup çıkarırım bir yerlerden .
Turlar hala devam ediyor . Bu seneye ben 'Never Ending Season' diyorum zaten , asla bitmeyecek . Bir bakacağız nisan gelmiş , biz rehber tayfası hala çalışıyor olacağız gibi geliyor . Yok yok , iş olsun olmasın biz kaçıyoruz . Çalışmak iyi,güzel ama yaşamayı bilmezsen paranın ne anlamı var ki ?

Nerede olduğuma gelince : Yine Kapadokya . Grup tam 41 kişi. Kalabalığa rağmen çok keyifli bir tur oldu . Çoğu genç , parasız insanlar ama yüzleri nasıl da gülüyor . Her yaptığımızdan keyif almayı biliyorlar en azından . Bir de burada daha mart ayında benimle tura gelen Emilio ile karşılaştım . Adam bizim memleketi o kadar sevmiş ki , daha yıl dolmadan tekrar bizim acentayla tura gelmiş . İnsanın gururunu okşuyor böyle şeyler .
Bir de bu ara İspanya kraliçesi Sofia buralarda . Ersoy bugün müzede görmüş , ben de dedim akşam Mevlana gecesinde görürüm . Bir geldik ki gerçekten kraliçe orada . Benim gruba büyük sürpriz oldu . Hani monarşiyi sevmeseler de , kraliçeyle aynı yerde bulunup , aynı gösteriyi izlemek başka birşey .
Hayat ? Hala çok güzel.......
Keşke herkes benim kadar mutlu olabilse diyorum ve de yatmaya gidiyorum.
Sabah deparım 6'da da...
Bonne nuit................

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgilinizle cikacaginiz uzzun geziniz icin simdi bol keyifler...
bizim tur diye bahsettiginiz tur acaba hangisidir. bende katilmak keyif almak isterim..
sevgilerimle
duygu

Adsız dedi ki...

Merhaba Arzu,
Yolculuk ne zaman başlıyor, siteden duyurmak isteriz.

Varuna Cafe
Murat