Sayfalar

17 Ocak 2010 Pazar

AFRİKA FİKRİ...

Bileti alalı fazla olmadı..Sanırım üç haftadan daha az. 17 Ocak İstanbul'dan yola çıkarak ertesi gün akşam Dubai aktarmalı olarak Cape Town, Güney Afrika'ya varış. Bu sefer biletleri Emirates'den aldık. THY direkt uçtuğu için fiyatları da uçmuş. Diğer havayollarından Emirates, Qatar ve Air Egypt'ın fiyatları ise beşyüz euro civarında dolaşıyor. Doha havaalanında evelki yıldan kötü anılarım var. Ufak, sıkıcı, fazla imkanı olmayan bir havaalanı ve hayatımda gördüğüm en kötü sigara içme odalarından biri orada. Emirates en azından Dubai'de bekletiyor. O ikisiyle Air Egypt arasındaki fiyat farkı sadece otuz euro olunca karar vermek zor olmadı. Esra'nın İspanya'ya gitmesi ve biz gitmeden hep beraber bir yemek yemek istememiz de eklenince biletleri 17 Ocak- 23 Mart İstanbul- Cape Town gidiş dönüş olarak aldık.
Afrika nereden çıktı diye sorarsanız...Hiçbir fikrim yok aslında. Bu yaz bana birileri bu sene yolculuk nereye diye sorduğunda, bilmem, belki Afrika demiştim. İyiki de demişim. Öyle deyince öyle kaldı ve biz de kendimizi Afrika'ya giderken buluverdik işte.
Son durum: Ersoy kontrol etmiş, Air Egypt daha da ucuzlamış. Dolduramadılar anlaşılan uçakları..Neyse, ucuz falan ama o kadar daha beklemek istemezdim zaten. Bilet aldıktan sonra beklemek her dakika daha zor geliyor bana..

Hiç yorum yok: