Sayfalar

24 Aralık 2006 Pazar

BARILOCHE...HALA

Ne sorunluyum ama...Nasil da sikayet etmisim dun.Aslinda keyfim yerinde ama anlasilan bu 19 saatlik yolculuklari ust uste yapmak bana hic yaramiyor . Hele de gunun cogunu dunyanin en sikici yolunda gecirince..Hep Konya-Aksaray arasinin dunyanin en sikici yolu oldugunu dusunurdum ama daha kotusu varmis . Minik petrol kuyulari bile manzarayi degistirebiliyormus . Ama hala birkac tane daha var , dayanmam lazim .
Bariloche'de hapis kaldim , cok da iyi oldu . Noel yuzunden butun otobusler dolu , hele ki ben El Calafate'a gitmek istiyorum ve oraya giden otobus yok . Ya tura katilacaksin ya da benim yapacagim gibi Rio Gallegos'a inip oradan hem Ushuaia , hem de El Calafate yapacaksin . Zor ama imkansiz degil . Fazladan 9 saatlik yolculuk demek . En azindan sali gunune Rio Gallegos otobusunde yer bulabildim ,cok eglenceli , tam 27 saat yol..
Ama dedigim gibi bir yerde hapis kalacaksam , burasi ideal . Karsimda gol , tepesi karli daglar , aksam 9'larda batan gunes . Bir tek hava epey soguk , o da olacak o kadar . Mendoza ve Salta'da sicaktan duramiyorduk , burada da montsuz cikilmiyor . Kutba ciddi ciddi yaklasiyorum . O kadar sabirsizlaniyorum ki , kutup ve deniz . Ah , denizi cok ozledim bir de . Su var buralarda ama su iyot kokusunu bir duysam , rahatlayacagim .
Bu aksam hostelde herkes kendi ulkesinin yemegini yapacak . Ben hicbirsey bulamadim , lazim olan hemen hicbirsey yok . Aklima gelen tek sey patlican salatasi , bakalim nasil olacak?
Mutlu noeller!

3 yorum:

Sanem dedi ki...

Ben sana cok ozendim.. ;) O iyot kokusunu hissetmenin keyfini cikar.

Adsız dedi ki...

Canım, sen bu işe zevk için başlamıştın ama son zamanlarda her uğradığın yerden yola çıkmak için telaş içindesin.
Hiçbir yer seni şaşırtmayacak. Çünkü hepsi hala bu dünyadalar.Biraz ağırdan al da her yerin kendine has keyfini çıkar.Kendine benden bir kahve ısmarla. Yeni yılını kutluyoruz.
Not: Nisaya resimlerini gösterince hala diyor.Kusura bakma henüz arzu demedi.

Adsız dedi ki...

MURAT TOPRAK'I GORDUN MU ORALARDA? BERABER ORTAK LAMA KESIN KURBAN BAYRAMINA. YOLLARDA BASINIZA KAZA BELA GELMESIN..

BULENT