Sayfalar

26 Şubat 2007 Pazartesi

KARNAVAL

Selamlar herkese,
Burada hayat gercekten pek bir zor . Denize gir , muhabbet et , hamakta yatip kitap oku , okul boya , karnavala katil...Kimseye tavsiye etmem.
Hafta sonum cok hareketli gecti . Cuma gecesi Speed Dating'e katildim. Burada ingilizce ogreten bir arkadasimiz biz kizlari dersine davet etti ve yer degistirerek her ogrenciyle once 2'ser dakika , sonra da bir kisiyle 5 dakika muhabbet ettik . Benim 2 dakika sohbet ettigim genc sure bittiginde "Ben onunla cikmak istiyorum diye" bagirinca herkes gulmekten yerlere dustu . Zavallim hala bana rastlamaya calisiyormus sokaklarda .
Cumartesi gecesi de karnaval zamaniydi . Biz de yabanci kizlar ve burali surf ogretmeni genclerle bir ekip olusturup katildik . Bizim konumuz ciftcilerdi . Erkekler korkuluk kiligina girdi , biz de ciftci kizlar olduk sozumona.Ama inanin ciftciden baska herseye benziyorduk . Sonucta hic cicekli pareo giyen ciftci gordunuz mu?
Aksam 8'se baslamasi gereken karnaval Peru geleneklerine uygun olarak 1,5 saat gec basladi . Yaklasik 300 ekip katildi , yani hemen hemen herkes . Isin en eglenceli tarafi da kuyrukta beklemekti . Beklemek demek dans etttik demek oluyor . Kazandik , hatta dereceye girdik palavrasi sikmayacagim , hatta buyuk ihtimalle diskalifiye olduk . 14 kisi olmamiz gerekirken nasil olduysa ikinci gecisimizde kizlardan ikisini kaybettik . Nasil becerdigimizi hala anlayabilmis degiliz . Sonucta fena halde rezil olduk ve de cok eglendik . Zaten ufak yer , artik herkesle tanistim sayilir karnaval sayesinde . Ama itiraf etmem lazim , hayatimda bu kadar utandigim cok azdir . Keske her utanc bu kadar eglenceli olsa..
Bu arada surfe gizli bir yetenegim olmadigini uzuntuyle farkettim . Yine de denemeye devam. Umarim bugun"El Cementerio"ya yakalanmam. Bu ozel bir akintinin adi :Mezarlik demek . Anlayin dalgalar nasilmis burada..
Sevgiler , sevgiler

1 yorum:

Aras Ortaç dedi ki...

Eğer 'kazandık' deseydin , sanırım kimse inanmazdı . Hatta çektiğimiz 'HAAAADİİİİİİİ OOOORRRDDDAAAAAAAAAANN' oradan bile duyulurdu abla :D:D:D:D:D

İyi eğlenceler! (Sanırım bu dalda şampiyonluğa oynuyorsun) :D

Dikkat et kendine .