Sayfalar

5 Haziran 2007 Salı

MEMLEKETTE GEZMELER

Bu gezme kaşıntısı da başka türlü birşey canım...Niyetim bu sene fazla dolanmayıp , gelecek kış için para biriktirmekti ama nerdee? Şu pek kıskandığım bazı arkadaşlar gibi ( Özleeeem , Hasaaaan !)İran'lara falan gidemesem de , kendi çapımda memleket dahilinde dolanıp duruyorum . İlk olarak üç arkadaş, yazlığı kontrol etmek bahanesiyle yola çıkıp Erdek'e, oradan da yolun daha kısa olduğu duyumundan hareketle Ankara üzerinden İstanbul'a geri döndük . Bundan yaklaşık iki hafta sonra ise Erdek'teki arkadaşı kontrol etmek üzere tekrar yola düştük . Baktık , iyiymiş , Aspava meyhanesinde kutlamamızı yapıp , ağır abi pelikan Osman'a kedi muamelesi yapıp tekrar İstanbul . Arada biraz çalışmak da lazım diyerek İstanbul'da birkaç tur attıktan sonra yine içimize kurt düştü . Yangın çıktı ya , bakalım bizim Olympos ne halde diyip bir de oralara kadar uzandık . eh büyük yer , haliyle çalısını , çırpısını kontrol etmek bir hafta kadar sürdü . Ama ne hale geldiğini görünce yaşadığım şoku uzun zaman üstümden atabileceğimi sanmıyorum . Mahvolması için yangına falan hiç gerek yokmuş . İnsanlar afetler olmadan da güzellikleri nasıl başarıyla yokedebileceklerini pek güzel ispatlamışlar .
Yahu , akşam topuklu ayakkabıyla gezen hatunlar bile gördüm ! Daha ne diyeyim....
Bu arada yıllardır gittiğim yere artık asla gitmeme kararı aldığım için başka bir mekanda kaldık . Ama orada da akşamüstü tekno çalmaya başlayınca tasımızı tarağımızı toplayıp Varuna pansiyona gittik . Bir daha olur da Olympos'a gidersem kesinlikle orada kalacağım . Temiz , hoş bir mekan . Çalışanları inanılmaz güleryüzlü , kibar gençler . Yemekler ise harikaydı . Vallahi pek bir tavsiye ederim .
Gezme bitti sananlar yanılıyor . Bitmiş değil ama biraz şekil değiştirdi . Artık arkadaşlarla değil , çeşitli boylarda İspanyol gruplarla gezmelerimiz başladı . Malum sezon başladı ya , artık çalışmak lazım . Şu anda Çanakkale'deyiz . Yarın Bergama , Efes , Pamukkale şeklinde tura devam edeceğim .
Bu arada ülkem beni haretler içinde bırakmaya devam ediyor . Bakın:
-Eskişehir'den geçerken bir baktık , yeni bir alışveriş merkezi yapılmış . Anlaşılan pek önemli bir yer , karayolları tabelalarında bile yerini almış . ( Varuna cafe , kızmayın , vakit darlığından gelemedim) Daha da hoşuma gideni köprülü kavşak inşaatı tabelasındaki yazıydı .
"ULUÖNDER NEO KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI İNŞAATI"
Vayyy , Matrix diyarına gelmişiz , ben kalıyorum dedim ama bırakmadılar . Bana boşu boşuna Uluönder'in mahalle adı olduğunu ve araya bir tire koymayı unuttuklarını anlatmaya çalıştılar . Buraya mutlaka döneceğim diyerek gözüm arkada ayrıldım .
Daha neler neler var ama sabah da erken depar var , saat de 22:30 oldu , uyku vakti....
Öpücükler , sevgiler , iyi geceler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya arzu ya, sen adami oldurursun!

kizim alt tarafi 5 gun iran'a gittik, senin hayatin gezmek... ben de olympos'a, eskisehir'e, bergama'ya gitmek istiyorum dedim! beni de gotur dedim!

ozlem