Sayfalar

26 Mart 2007 Pazartesi

YENİ GİDECEKLERE...

Yine selamlar
Buralara iyice alısmaya basladım , hatta isler bile ufaktan basladı . Ama hala arada nerede oldugumu karıstırmıyor degilim . Uykum da duzene girdi sayılır , tek sorun genelde aksam 9da uyuyakalıp sabahın en gec 4unde uyanmak . Aslında sorun degil ama gecen aksam ben uyurken bir tur icin telefon geldiginde nerede oldugumu karıstırıp yurtdısındayım deyiverdim . Sanki oralarda cep telefonum varmıs gibi..Ertesi sabah aklım basıma geldi . Eh , olacak o kadar artık.
Olcay da yaza gitmek istedigini yazmıs . Gidenlere duyurulur : Elimden gelen yardımı yaparım . Ama bana arzuguide@gmail.com adresine yazarlarsa daha kolay olur .
Simdiki hayalim de Orta Amerika'dan baslayıp tekrar guneye , Amazonlara ve Huanchaco'ya inmek . Hersey hayal etmekle baslıyor ne de olsa...
Asla akıllanmayacagım , degil mi ?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

saigon dan selamlar.
orta amerika yi 2005 yazinda biraz gezmistim esimle beraber.guatemala dan baslayarak(arada 1 gunlugune belize yede gectim),el salvador,honduras,nikaragua ve kosta rika da bitirdim.genel olarak ucuz oldugunu soyleyebilirim.ama biraz guvenlik sorunu var tahmin edebileceginiz gibi.suremizin kisitli olmasi sebebiyle vize tetismeyecegi icin panama yi atlamak zorunda kaldik.